Omstandigheden Covid-19

Covid-19 [Update 30 Maart]

Beste lezer,

Bij deze willen wij u inlichten over onze diensten tijdens de huidige pandemie, genaamd Covid-19, ookwel bekend als Corona.

Wij voorzien voornamelijk diensten binnen de volgende drie categorieŽn:
Therapie/coaching
Cursus aanbod
Studiedagen op maat


Allereerst ons aanbod in therapie en coaching.

Dit blijven wij voortzetten zolang dit verantwoord is voor het welzijn van zowel onze cliŽnten als de medewerkers.
Vooralsnog zien de overheid en wijzelf geen bovengemiddeld risico in deze omgang.
Uiteraard treffen wij wel maatregelen, zo schudden wij elkaar niet meer de hand, zorgen wij voor hygiŽnische voorzieningen op onze locaties en houden wij gepast afstand van elkaar.
Hiervoor zijn op ons kantoor inmiddels ook aanwijzingen opgehangen.
Voor mensen wie het momenteel niet mogelijk is langs te komen voor gesprekken (geen oppas met de kinderen thuis, klachten die passen in het beeld van Covid-19 et cetera) bieden wij ook de mogelijkheid gesprekken via Skype te doen. Voor meer informatie over Skype gesprekken kunt u mailen met onze receptie: Receptie@Koinonia.nl

Dan ons cursus aanbod, en studieaanbod op maat.

De lesdagen en overige activiteiten (behalve zoals eerder genoemd, therapie en coaching) tot en met (op zijn minst) 6 April zijn bij deze tot onze spijt geannuleerd.
Als team zijn wij druk bezig met het creŽren van oplossingen van de problemen die dit met zich mee brengt.
Beide van de open dagen zijn op dit moment helaas geannuleerd. Wij kijken vooruit en hopen alsnog later in het jaar een open dag te kunnen organiseren, mocht dit niet mogelijk blijken zullen wij mogelijk op andere wijze alsnog iets proberen aan te bieden zodat u kunt proeven wat de Cursus Contextueel Pastoraat inhoud.
Wij laten via deze site zo spoedig mogelijk weten wat de plannen zijn.

Een ander probleem is dat er een paar lessen gemist gaan worden.
Wij hebben inmiddels een nieuw rooster toegestuurd waarin wij hopen dat op de genoemde data wel doorgang kunnen vinden. Wanneer ook deze data geen doorgang kunnen krijgen zullen wij blijven kijken naar andere mogelijkheden om u alsnog te kunnen voorzien in de lesstof.

Uiteraard hopen wij dat er zo snel mogelijk weer regulier cursusaanbod kan worden gegeven, de data zijn voorlopig gepland en wij letten nauw op de ontwikkelingen om u op de hoogte te kunnen houden van de gang van zaken.
Wij zijn als team hard aan het werk om alle huidige en mogelijk toekomstige problemen zoveel mogelijk te anticiperen en verzachten.

Mocht u verder vragen hebben kunt u een mail sturen aan:
Receptie@koinonia.nl

Met vriendelijke groet,

Alle medewerkers van Stichting Koinonia